Η Amazon στέλνει στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη;

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Το Amazon αποστέλλεται στο Βοσνία-Ερζεγοβίνη; Εάν έχετε προσπαθήσει να παραγγείλετε από την Amazon στις ΗΠΑ, τότε γνωρίζετε ότι η Amazon δεν προσφέρει διεθνή αποστολή σε όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Ορισμένα αμερικανικά καταστήματα δεν θα αποστέλλονται διεθνώς. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν τα καταστήματα προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές.

Εάν το έχετε βιώσει πρόσφατα, μην απογοητεύεστε. Υπάρχει μια εύκολη διαθέσιμη λύση που θα σας επιτρέψει να αποστείλετε αντικείμενα που έχετε παραγγείλει από οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Amazon, σε οποιαδήποτε φυσική διεύθυνση στο Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Πώς να αγοράσετε από την Amazon USA στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Βήμα #1. Εγγραφείτε σε Αποστολέα Αποστολών

Ελέγξτε τον ιστότοπο της εταιρείας και είστε σίγουροι ότι το Amazon ή το άλλο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου από το οποίο θέλετε να αγοράσετε δεν θα αποσταλεί στο Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να στείλετε το πακέτο σας στο a πακέτο προώθησης που θα στείλει τα αντικείμενα που αγοράσατε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο σπίτι σας.

Προφανώς, πληρώνετε μια όμορφη δεκάρα για τα αντικείμενά σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι φτάνουν με ασφάλεια και έγκαιρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεργάζεστε μόνο με έναν μεταφορέα που έχει εμπειρία. Η επιλογή μας είναι MyUS.

χχχχχ

Ο λόγος για τον οποίο μας αρέσει αυτή η επιλογή είναι επειδή δεν χρεώνουν πρόσθετους φόρους, έχουν χαμηλούς συντελεστές και η εξυπηρέτησή τους είναι αξιόπιστη.

Έχουμε συνεργαστεί με αυτόν τον μεταφορέα για αρκετό καιρό και έχουμε στείλει περισσότερα από 1.000 πακέτα από τις ΗΠΑ στο Βοσνία-Ερζεγοβίνη και πιστεύουμε ότι το MyUS είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για την παράδοση της παραγγελίας σας 736785639Amazon.

Εάν σχεδιάζετε να παραγγείλετε κάτι από ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που εδρεύει στις ΗΠΑ που δεν αποστέλλεται στο Βοσνία και Ερζεγοβίνη, σας συνιστούμε να προχωρήσετε στη διαδικασία εγγραφής με το MyUS.

Η εγγραφή είναι παιχνιδάκι και θα ξέρετε πόσο θα κοστίσει για να στείλετε το προϊόν Amazon στο σπίτι σας πριν από το ταμείο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πακέτο Amazon, μιλήστε με την υπηρεσία θυρωρού που προσφέρεται από το MyUS.

Βήμα #2. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας το Amazon

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής και ρυθμίσετε τη διεύθυνσή σας στην Αμερική, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, το οποίο είναι να επισκεφτείτε το Amazon και να πάρετε όλα τα καταπληκτικά αντικείμενα που δεν μπορούσατε να παραγγείλετε πριν.

Καθώς περνάτε από τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, χρησιμοποιήστε την αμερικανική διεύθυνση που έχετε ορίσει με MyUS και το πακέτο σας θα είναι καθ’ οδόν προς το Βοσνία-Ερζεγοβίνη πριν το καταλάβετε.