Дали Амазон испорачува во Либерија?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Дали Amazon испорачува до Liberia? Ако сте се обиделе да нарачате од Amazon во САД, тогаш знаете дека Amazon не нуди меѓународна испорака до секоја земја во светот, вклучително и Либерија.

Голем број американски продавници нема да испорачуваат на меѓународно ниво. Ова може да биде фрустрирачко, особено ако продавниците нудат одлични зделки.

Ако сте го доживеале ова неодамна, немојте да се фрустрирате. Достапно е лесно решение кое ќе ви овозможи да испраќате артикли нарачани од која било продавница за е-трговија во Соединетите Држави вклучувајќи го и Amazon на која било физичка адреса во Liberia.

Како да купите од Амазон САД во Либерија

Чекор #1. Регистрирајте се со шпедитер

Ја проверивте веб-страницата на компанијата и сте сигурни дека Amazon или другата продавница за е-трговија од која сакате да купите нема да се испорача на Liberia.

Најдобрата опција за вас е да го испратите вашиот пакет на a пакет-шпедитер кој ќе ги испрати артиклите што сте ги купиле во САД до вашиот дом.

Очигледно, плаќате прилично денар за вашите предмети. Сакате да бидете сигурни дека тие ќе пристигнат безбедно и навремено.

Затоа сметаме дека треба да работите само со шпедитер кој има искуство. Нашиот избор е MyUS.

ххххх

Причината зошто ни се допаѓа оваа опција е затоа што тие не наплаќаат дополнителни даноци, имаат ниски стапки и нивната услуга е сигурна.

Работевме со овој транспортер извесно време и испорачавме повеќе од 1.000 пакети од САД на Liberia и чувствуваме дека MyUS е несомнено најдобрата опција за испорака на вашата нарачка Amazon9086.

Ако планирате да нарачате нешто од продавница за е-трговија со седиште во САД што не се испорачува на Liberia, ви препорачуваме да го поминете процесот на пријавување со MyUS.

Пријавувањето е лесно, и ќе знаете колку ќе чини да ја испратите вашата Amazon ставка до вашиот дом пред да се наплати.

Ако имате какви било проблеми со вашиот пакет Amazon, разговарајте со консиерж услугата понудена од MyUS.

Чекор #2. Завршете ја вашата нарачка користејќи Amazon

Откако ќе го поминете процесот на регистрација и ќе ја поставите вашата американска адреса, подготвени сте за следниот чекор, кој е посета на Amazon и зграпчување на сите неверојатни предмети што не сте можеле да ги нарачате претходно.

Додека поминувате низ процесот на наплата, користете ја американската адреса што сте ја поставиле со MyUS и вашиот пакет ќе биде на пат до Liberia пред да знаете.