Да ли Амазон шаље на Гибралтар?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Да ли Амазон шаље на Гибралтар? Ако сте покушали да наручите од Амазона у САД, онда знате да Амазон не нуди међународну доставу у све земље на свету укључујући Гибралтар.

Бројне америчке продавнице неће испоручивати у иностранству. Ово може бити фрустрирајуће, посебно ако продавнице нуде одличне понуде.

Ако сте то недавно искусили, немојте бити фрустрирани. Доступно је једноставно решење које ће вам омогућити да пошаљете артикле наручене из било које продавнице е-трговине у Сједињеним Државама укључујући Амазон на било коју физичку адресу у Гибралтар.
<х2>Како купити од Амазона УСА у Гибралтару
<х3>Корак #1. Пријавите се код шпедитера
Проверили сте веб локацију компаније и сигурни сте да Амазон или друга продавница е-трговине у којој желите да купите неће бити испоручена на Гибралтар.

Најбоља опција за вас је да пошаљете свој пакет на а шпедитер пакета који ће послати артикле које сте купили у Сједињеним Државама у ваш дом.

Очигледно, плаћате прилично пени за своје предмете. Желите да будете сигурни да стижу безбедно и на време.

Зато мислимо да треба да радите само са шпедитером који има искуство. Наш избор је МиУС.

ккккк

Разлог зашто нам се свиђа ова опција је зато што не наплаћују додатне порезе, имају ниске стопе и њихова услуга је поуздана.

Радили смо са овим шпедитером већ неко време и испоручили смо више од 1.000 пакета из САД на Гибралтар и сматрамо да је МиУС несумњиво најбоља опција за испоруку ваше поруџбине Амазон.

Ако планирате да наручите нешто из продавнице е-трговине са седиштем у САД која се не испоручује на Гибралтар, препоручујемо вам да прођете кроз процес регистрације са МиУС.

Регистрација је лака и знаћете колико ће коштати слање вашег Амазон артикла у ваш дом пре плаћања.

Ако имате било каквих проблема са вашим Амазон пакетом, разговарајте са консијерж услугом коју нуди МиУС.
<х3>Корак #2. Довршите своју поруџбину користећи Амазон
Када прођете кроз процес регистрације и подесите своју америчку адресу, спремни сте за следећи корак, а то је посета Амазон и преузимање свих невероватних артикала које раније нисте могли да наручите.

Док пролазите кроз процес плаћања, користите америчку адресу коју сте подесили са МиУС и ваш пакет ће бити на путу за Гибралтар пре него што то схватите.