Изпраща ли Amazon до Гърция?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house doorAmazon доставя ли се до Greece? Ако сте опитвали да поръчате от Amazon в САЩ, тогава знаете, че Amazon не предлага международна доставка до всяка страна по света, включително Гърция.

Редица американски магазини няма да доставят в чужбина. Това може да бъде разочароващо, особено ако магазините предлагат страхотни сделки.

Ако сте преживели това наскоро, не се разочаровайте. Има налично лесно решение, което ще ви позволи да изпращате артикули, поръчани от всеки магазин за електронна търговия в Съединените щати, включително Amazon, до всеки физически адрес в Greece.

Как да купувате от Amazon USA в Гърция

Стъпка №1. Регистрирайте се при спедитор

Проверихте уебсайта на компанията и сте сигурни, че Amazon или другият магазин за електронна търговия, от който искате да закупите, няма да изпрати до Greece.

Най-добрият вариант за вас е да изпратите своя пакет до a package forwarder, който ще изпрати артикулите, които сте закупили в Съединените щати, до дома ви.

Очевидно плащате доста стотинки за вашите артикули. Искате да сте сигурни, че те пристигат безопасно и навреме.

Ето защо смятаме, че трябва да работите само със спедитор с опит. Нашият избор е MyUS.

ххххх

Причината, поради която харесваме тази опция, е, че те не начисляват допълнителни данъци, имат ниски ставки и услугата им е надеждна.

Ние работихме с този спедитор от известно време и изпратихме повече от 1000 пакета от САЩ до Greece и смятаме, че MyUS безспорно е най-добрият вариант за доставка на вашата поръчка Amazon.

Ако планирате да поръчате нещо от базиран в САЩ магазин за електронна търговия, който не се доставя до Greece, препоръчваме ви да преминете през процеса на регистрация с MyUS.

Регистрацията е лесна работа и ще знаете колко ще струва изпращането на вашия артикул Amazon до дома ви преди плащане.

Ако имате някакви проблеми с вашия пакет Amazon, говорете с консиерж услугата, предлагана от MyUS.

Стъпка №2. Завършете поръчката си чрез Amazon

След като сте преминали през процеса на регистрация и сте настроили вашия американски адрес, вие сте готови за следващата стъпка, която е да посетите Amazon и да вземете всички невероятни артикули, които не сте могли да поръчате преди.

Докато преминавате през процеса на плащане, използвайте американския адрес, който сте задали с MyUS и вашият пакет ще бъде на път към Greece, преди да се усетите.