Изпраща ли Amazon до Камбоджа?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house doorAmazon доставя ли се до Камбоджа? Ако сте опитвали да поръчате от Amazon в САЩ, тогава знаете, че Amazon не предлага международна доставка до всяка страна по света, включително Камбоджа.

Редица американски магазини няма да доставят в чужбина. Това може да бъде разочароващо, особено ако магазините предлагат страхотни сделки.

Ако сте преживели това наскоро, не се разочаровайте. Налично е лесно решение, което ще ви позволи да изпращате артикули, поръчани от всеки магазин за електронна търговия в Съединените щати, включително Amazon, до всеки физически адрес в Камбоджа.

Как да купувате от Amazon USA в Камбоджа

Стъпка №1. Регистрирайте се при спедитор

Проверихте уебсайта на компанията и сте сигурни, че Amazon или другият магазин за електронна търговия, от който искате да закупите, няма да изпрати до Cambodia.

Най-добрият вариант за вас е да изпратите своя пакет до a package forwarder, който ще изпрати артикулите, които сте закупили в Съединените щати, до дома ви.

Очевидно плащате доста стотинки за вашите артикули. Искате да сте сигурни, че те пристигат безопасно и навреме.

Ето защо смятаме, че трябва да работите само със спедитор с опит. Нашият избор е MyUS.

ххххх

Причината, поради която харесваме тази опция, е, че те не начисляват допълнителни данъци, имат ниски ставки и услугата им е надеждна.

Ние работихме с този спедитор от известно време и изпратихме повече от 1000 пакета от САЩ до Cambodia и смятаме, че MyUS безспорно е най-добрият вариант за доставка на вашата поръчка Amazon.

Ако планирате да поръчате нещо от базиран в САЩ магазин за електронна търговия, който не се доставя до Cambodia, препоръчваме ви да преминете през процеса на регистрация с MyUS.

Регистрацията е лесна работа и ще знаете колко ще струва изпращането на вашия артикул Amazon до дома ви преди плащане.

Ако имате някакви проблеми с вашия пакет Amazon, говорете с консиерж услугата, предлагана от MyUS.

Стъпка №2. Завършете поръчката си чрез Amazon

След като сте преминали през процеса на регистрация и сте настроили вашия американски адрес, вие сте готови за следващата стъпка, която е да посетите Amazon и да вземете всички невероятни артикули, които не сте могли да поръчате преди.

Докато преминавате през процеса на плащане, използвайте американския адрес, който сте задали с MyUS и вашият пакет ще бъде на път към Cambodia, преди да се усетите.