A dërgon Amazon në Meksikë?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“A dërgohet AmazonMexico? Nëse jeni përpjekur të porosisni nga Amazon në SHBA, atëherë e dini që Amazon nuk ofron transport ndërkombëtar në çdo vend të botës, përfshirë Meksikën.

Një numër i dyqaneve amerikane nuk do të dërgohen ndërkombëtarisht. Kjo mund të jetë zhgënjyese, veçanërisht nëse dyqanet ofrojnë oferta të shkëlqyera.

Nëse e keni përjetuar këtë kohët e fundit, mos u zhgënjeni. Ekziston një zgjidhje e lehtë që do t’ju lejojë të dërgoni artikuj të porositur nga çdo dyqan i tregtisë elektronike në Shtetet e Bashkuara, duke përfshirë Amazon, në çdo adresë fizike në Mexico.

Si të blini nga Amazon USA në Meksikë

Hapi #1. Regjistrohu me një dërgues transporti

Ju kontrolluat faqen e internetit të kompanisë dhe jeni të sigurt se Amazon ose dyqani tjetër i tregtisë elektronike nga i cili dëshironi të blini nuk do të dërgohet në Mexico.

Opsioni më i mirë për ju është të dërgoni paketën tuaj në a paketa forwarder që do t’i dërgojë artikujt që keni blerë në Shtetet e Bashkuara në shtëpinë tuaj.

Natyrisht, ju po paguani një qindarkë të bukur për artikujt tuaj. Ju dëshironi të siguroheni që ata të arrijnë të sigurt dhe në kohën e duhur.

Kjo është arsyeja pse ne mendojmë se duhet të punoni vetëm me një transportues që ka përvojë. Zgjedhja jonë është MyUS.

Arsyeja pse na pëlqen ky opsion është sepse ata nuk ngarkojnë taksa shtesë, kanë tarifa të ulëta dhe shërbimi i tyre është i besueshëm.

Ne kemi punuar me këtë transportues transporti për ca kohë dhe kemi dërguar më shumë se 1000 paketa nga SHBA në Mexico dhe mendojmë se MyUS është padyshim alternativa më e mirë për dërgimin e porosisë tuaj Amazon.

Nëse po planifikoni të porosisni diçka nga një dyqan i tregtisë elektronike me bazë në SHBA që nuk dërgohet në Mexico, ju rekomandojmë të kaloni procesin e regjistrimit me MyUS.

Regjistrimi është një fllad, dhe ju do të dini se sa do të kushtojë për të dërguar artikullin tuaj Amazon në shtëpinë tuaj përpara blerjes.

Nëse keni ndonjë problem me paketën tuaj Amazon, bisedoni me shërbimin e portierit të ofruar nga MyUS.

Hapi #2. Plotësoni porosinë tuaj duke përdorur Amazon

Pasi të keni kaluar procesin e regjistrimit dhe të keni vendosur adresën tuaj amerikane, jeni gati për hapin tjetër, që është të vizitoni Amazon dhe të merrni të gjithë artikujt e mahnitshëm që nuk mund të porosisnit më parë.

Ndërsa kaloni procesin e arkëtimit, përdorni adresën amerikane që keni vendosur me MyUS dhe paketa juaj do të jetë në rrugën e saj për në Mexico përpara se ta dini.