Adakah Amazon Menghantar ke Suriname?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Adakah Amazon dihantar ke Suriname? Jika anda telah cuba membuat pesanan dari Amazon di AS maka anda tahu bahawa Amazon tidak menawarkan penghantaran antarabangsa ke setiap negara di dunia termasuk Suriname.

Sebilangan kedai Amerika tidak akan dihantar ke peringkat antarabangsa. Ini boleh mengecewakan, terutamanya jika kedai menawarkan tawaran hebat.

Jika anda pernah mengalami ini baru-baru ini, jangan kecewa. Terdapat penyelesaian mudah yang membolehkan anda menghantar item yang dipesan dari mana-mana kedai e-dagang di Amerika Syarikat termasuk Amazon ke mana-mana alamat fizikal di Suriname.

Cara membeli dari Amazon USA di Suriname

Langkah #1. Daftar dengan Penghantar Penghantaran

Anda menyemak tapak web syarikat dan pasti bahawa Amazon atau kedai e-dagang lain yang ingin anda beli tidak akan dihantar ke Suriname.

Pilihan terbaik untuk anda ialah menghantar pakej anda ke a pengirim pakej yang akan menghantar item yang anda beli di Amerika Syarikat ke rumah anda.

Jelas sekali, anda membayar sesen pun untuk barangan anda. Anda ingin memastikan bahawa mereka tiba dengan selamat dan tepat pada masanya.

Itulah sebabnya kami fikir anda hanya perlu bekerja dengan penghantar yang mempunyai pengalaman. Pilihan kami ialah MyUS.

Sebab mengapa kami menyukai pilihan ini adalah kerana mereka tidak mengenakan cukai tambahan, mereka mempunyai kadar yang rendah dan perkhidmatan mereka boleh dipercayai.

Kami telah bekerja dengan penghantar penghantaran ini untuk beberapa lama dan telah menghantar lebih daripada 1,000 pakej dari AS ke Suriname dan merasakan bahawa MyUS sudah pasti pilihan terbaik untuk menghantar pesanan Amazon anda.

Jika anda merancang untuk memesan sesuatu daripada kedai e-dagang yang berpangkalan di AS yang tidak dihantar ke Suriname, kami mengesyorkan agar anda melalui proses pendaftaran dengan MyUS.

Mendaftar adalah mudah, dan anda akan tahu berapa kos untuk menghantar item Amazon anda ke rumah anda sebelum mendaftar keluar.

Jika anda mempunyai sebarang masalah dengan pakej Amazon anda, berbincang dengan perkhidmatan concierge yang ditawarkan oleh MyUS.

Langkah #2. Lengkapkan Pesanan Anda Menggunakan Amazon

Sebaik sahaja anda telah melalui proses pendaftaran dan telah menyediakan alamat Amerika anda, anda sudah bersedia untuk langkah seterusnya, iaitu melawati Amazon dan mengambil semua item hebat yang anda tidak boleh pesan sebelum ini.

Semasa anda melalui proses pembayaran, gunakan alamat Amerika yang telah anda sediakan dengan MyUS dan pakej anda akan dihantar ke Suriname sebelum anda mengetahuinya.