Ali Amazon pošilja v Bocvano?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Ali Amazon pošilja v Bocvano? Če ste poskušali naročiti pri Amazonu v ZDA, potem veste, da Amazon ne ponuja mednarodnega pošiljanja v vse države na svetu, vključno z Bocvano.

Številne ameriške trgovine ne bodo pošiljale v tujino. To je lahko frustrirajoče, še posebej, če trgovine ponujajo odlične ponudbe.

Če ste to nedavno doživeli, ne bodite razočarani. Na voljo je preprosta rešitev, ki vam bo omogočila pošiljanje izdelkov, naročenih iz katere koli e-trgovine v Združenih državah, vključno z Amazon, na kateri koli fizični naslov v Bocvani.

Kako kupiti pri Amazon USA v Bocvani

1. korak. Prijavite se pri špediterju

Preverili ste spletno mesto podjetja in ste prepričani, da Amazon ali druga e-trgovina, v kateri želite kupiti, ne bo pošiljala na Botswana.

Najboljša možnost za vas je, da pošljete svoj paket na a package forwarder, ki bo poslal predmete, ki ste jih kupili v Združenih državah, na vaš dom.

Očitno je, da za svoje predmete plačate lep peni. Želite zagotoviti, da prispejo varno in pravočasno.

Zato menimo, da bi morali sodelovati le s špediterjem, ki ima izkušnje. Naš izbor je MyUS.

Razlog, zakaj nam je ta možnost všeč, je, ker ne zaračunavajo dodatnih davkov, imajo nizke stopnje in je njihova storitev zanesljiva.

S tem špediterjem sodelujemo že nekaj časa in smo poslali več kot 1000 paketov iz ZDA na Botswana in menimo, da je MyUS nedvomno najboljša možnost za dostavo vašega naročila Amazon.

Če nameravate naročiti nekaj v e-trgovini s sedežem v ZDA, ki ne pošilja na Botswana, vam priporočamo, da greste skozi postopek prijave z MyUS.

Prijava je preprosta in vedeli boste, koliko bo stalo pošiljanje vašega izdelka Amazon na vaš dom pred zaključkom nakupa.

Če imate kakršne koli težave s svojim paketom Amazon, se obrnite na storitev concierge, ki jo ponuja MyUS.

2. korak. Dokončajte svoje naročilo prek Amazona

Ko ste opravili postopek registracije in nastavili svoj ameriški naslov, ste pripravljeni na naslednji korak, ki je obisk Amazon in prevzem vseh neverjetnih predmetov, ki jih prej niste mogli naročiti.

Ko greste skozi postopek odjave, uporabite ameriški naslov, ki ste ga nastavili z MyUS, in vaš paket bo na poti na Botswana, še preden se boste zavedli.