Amazon livrează în Tonga?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house doorAmazon se livrează către Tonga? Dacă ați încercat să comandați de la Amazon în SUA, atunci știți că Amazon nu oferă transport internațional în toate țările din lume, inclusiv în Tonga.

Un număr de magazine americane nu vor livra la nivel internațional. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales dacă magazinele oferă oferte excelente.

Dacă ați experimentat asta recent, nu vă frustrați. Există o soluție ușoară disponibilă care vă va permite să expediați articolele comandate din orice magazin de comerț electronic din Statele Unite, inclusiv Amazon, la orice adresă fizică din Tonga.

Cum să cumpărați de la Amazon SUA în Tonga

Pasul #1. Înscrieți-vă la un expeditor

Ați verificat site-ul companiei și sunteți sigur că Amazon sau celălalt magazin de comerț electronic de la care doriți să cumpărați nu va fi expediat la Tonga.

Cea mai bună opțiune pentru dvs. este să vă expediați pachetul la a expeditor de pachete care vă va trimite acasă articolele pe care le-ați achiziționat în Statele Unite.

Evident, plătiți un ban pentru articolele dvs. Vrei să te asiguri că ajung în siguranță și în timp util.

De aceea credem că ar trebui să lucrați doar cu un expeditor care are experiență. Alegerea noastră este MyUS.

Motivul pentru care ne place această opțiune este că nu percep taxe suplimentare, au tarife mici și serviciul lor este de încredere.

Lucrăm cu acest expeditor de ceva timp și am expediat peste 1.000 de pachete din SUA către Tonga și considerăm că MyUS este fără îndoială cea mai bună opțiune pentru livrarea comenzii dvs. Amazon.

Dacă intenționați să comandați ceva de la un magazin de comerț electronic din SUA care nu se livrează la Tonga, vă recomandăm să treceți prin procesul de înscriere cu MyUS.

Înregistrarea este simplă și veți ști cât va costa expedierea articolului dvs. Amazon acasă înainte de finalizarea plății.

Dacă aveți probleme cu pachetul dvs. Amazon, discutați cu serviciul de concierge oferit de MyUS.

Pasul #2. Finalizați comanda folosind Amazon

Odată ce ați trecut prin procesul de înregistrare și v-ați configurat adresa americană, sunteți pregătit pentru următorul pas, care este să vizitați Amazon și să luați toate articolele uimitoare pe care nu le-ați putut comanda înainte.

Pe măsură ce parcurgeți procesul de finalizare a comenzii, utilizați adresa americană pe care ați configurat-o cu MyUS și pachetul dvs. va fi în drum spre Tonga înainte să vă dați seama.