Amazon s’envia a la República del Congo?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house doorAmazon s’envia a Republic of the Congo? Si heu provat de fer una comanda a Amazon als EUA, sabeu que Amazon no ofereix enviament internacional a tots els països del món, inclosa la República del Congo.

Algunes botigues americanes no s’enviaran internacionalment. Això pot ser frustrant, sobretot si les botigues ofereixen grans ofertes.

Si heu experimentat això recentment, no us frustreu. Hi ha una solució fàcil disponible que us permetrà enviar articles demanats des de qualsevol botiga de comerç electrònic dels Estats Units, inclòs Amazon, a qualsevol adreça física a República del Congo.

Com comprar a Amazon USA a la República del Congo

Pas 1. Inscriu-te amb un reenviador

Heu consultat el lloc web de l’empresa i esteu segur que Amazon o l’altra botiga de comerç electrònic on voleu comprar no s’enviarà a Republic of the Congo.

La millor opció per a tu és enviar el teu paquet a a, reenviador de paquets, que t’enviarà els articles que has comprat als Estats Units a casa teva.

Òbviament, estàs pagant un bon cèntim pels teus articles. Voleu assegurar-vos que arribin amb seguretat i de manera oportuna.

És per això que creiem que només hauríeu de treballar amb un transportista que tingui experiència. La nostra elecció és MyUS.

El motiu pel qual ens agrada aquesta opció és perquè no cobren impostos addicionals, tenen tarifes baixes i el seu servei és fiable.

Hem treballat amb aquest transportista des de fa temps i hem enviat més de 1.000 paquets des dels EUA a Republic of the Congo i considerem que MyUS és, sens dubte, la millor opció per lliurar la vostra comanda Amazon.

Si teniu previst demanar alguna cosa a una botiga de comerç electrònic amb seu als Estats Units que no s’envia a Republic of the Congo, us recomanem que feu el procés de registre amb MyUS.

Registrar-se és molt fàcil i sabràs quant costarà enviar el teu article Amazon a casa teva abans de pagar.

Si teniu cap problema amb el vostre paquet Amazon, parleu amb el servei de consergeria que us ofereix MyUS.

Pas 2. Completeu la vostra comanda amb Amazon

Un cop hàgiu passat pel procés de registre i hàgiu configurat la vostra adreça americana, ja esteu preparat per al següent pas, que és visitar Amazon i agafar tots els articles sorprenents que abans no podríeu demanar.

A mesura que passeu pel procés de compra, utilitzeu l’adreça americana que heu configurat amb MyUS i el vostre paquet arribarà a República del Congo abans de saber-ho.