Apa Amazon Dikirim menyang Kepulauan Cayman?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Apa Amazon dikirim menyang Kapuloan Cayman? Yen sampeyan wis nyoba pesen saka Amazon ing AS, sampeyan ngerti manawa Amazon ora nawakake pengiriman internasional menyang saben negara ing saindenging jagad kalebu Kepulauan Cayman.

Sawetara toko Amerika ora bakal dikirim sacara internasional. Iki bisa dadi frustasi, utamane yen toko nawakake tawaran apik.

Yen sampeyan wis ngalami iki bubar, aja frustrasi. Ana solusi gampang kasedhiya sing ngidini sampeyan ngirim barang sing dipesen saka toko e-commerce ing Amerika Serikat kalebu Amazon menyang alamat fisik apa wae ing Kapuloan Cayman.

Carane tuku saka Amazon USA ing Kapuloan Cayman

Langkah #1. Ndaftar karo Shipping Forwarder

Sampeyan wis mriksa situs web perusahaan lan yakin manawa Amazon utawa toko e-commerce liyane sing pengin sampeyan tuku ora bakal dikirim menyang Cayman Islands.

Pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yaiku ngirim paket menyang a pangirim paket sing bakal ngirim barang sing sampeyan tuku ing Amerika Serikat menyang omah sampeyan.

Temenan, sampeyan mbayar dhuwit sing apik kanggo barang sampeyan. Sampeyan pengin nggawe manawa dheweke teka kanthi aman lan pas wektune.

Mulane kita mikir sampeyan mung kudu nggarap forwarder sing duwe pengalaman. Pilihan kita yaiku MyUS.

Alesan kenapa kita seneng karo pilihan iki amarga ora ngisi pajak tambahan, tarif sing murah, lan layanane bisa dipercaya.

Kita wis nggarap forwarder pengiriman iki kanggo sawetara wektu lan wis dikirim luwih saka 1,000 paket saka AS kanggo Cayman Islands lan aran sing MyUS mesthi pilihan sing paling apik kanggo ngirim pesenan Amazon Panjenengan.

Yen sampeyan ngrencanakake pesenan saka toko e-commerce ing AS sing ora dikirim menyang Cayman Islands, disaranake sampeyan ngliwati proses ndhaptar kanthi MyUS.

Ndhaptar iku gampang, lan sampeyan bakal ngerti sepira regane kanggo ngirim barang Amazon menyang omah sadurunge checkout.

Yen sampeyan duwe masalah karo paket Amazon, hubungi layanan concierge sing ditawakake MyUS.

Langkah #2. Rampungake Pesenan Nggunakake Amazon

Sawise sampeyan wis ngliwati proses registrasi lan nyiyapake alamat Amerika, sampeyan wis siyap kanggo langkah sabanjure, yaiku ngunjungi Amazon lan njupuk kabeh barang apik tenan sing ora bisa dipesen sadurunge.

Nalika sampeyan ngliwati proses checkout, gunakake alamat Amerika sing wis disetel karo MyUS lan paket sampeyan bakal tekan Cayman Islands sadurunge sampeyan ngerti.