Apa Amazon Ngirim menyang Kenya?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Apa Amazon dikirim menyang Kenya? Yen sampeyan wis nyoba pesen saka Amazon ing AS, sampeyan ngerti yen Amazon ora nawakake pengiriman internasional menyang saben negara ing donya kalebu Kenya.

Sawetara toko Amerika ora bakal dikirim sacara internasional. Iki bisa dadi frustasi, utamane yen toko nawakake tawaran apik.

Yen sampeyan wis ngalami iki bubar, aja frustrasi. Ana solusi gampang kasedhiya sing ngidini sampeyan ngirim barang sing dipesen saka toko e-commerce ing Amerika Serikat kalebu Amazon menyang alamat fisik ing Kenya.

Carane tuku saka Amazon USA ing Kenya

Langkah #1. Ndaftar karo Shipping Forwarder

Sampeyan mriksa situs web perusahaan lan yakin manawa Amazon utawa toko e-commerce liyane sing pengin dituku ora bakal dikirim menyang Kenya.

Pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yaiku ngirim paket menyang a pangirim paket sing bakal ngirim barang sing sampeyan tuku ing Amerika Serikat menyang omah sampeyan.

Temenan, sampeyan mbayar dhuwit sing apik kanggo barang sampeyan. Sampeyan pengin nggawe manawa dheweke teka kanthi aman lan pas wektune.

Mulane kita mikir sampeyan mung kudu nggarap forwarder sing duwe pengalaman. Pilihan kita yaiku MyUS.

Alesan kenapa kita seneng karo pilihan iki amarga ora ngisi pajak tambahan, tarif sing murah, lan layanane bisa dipercaya.

Kita wis kerja bareng karo forwarder pengiriman iki sawetara wektu lan wis ngirim luwih saka 1,000 paket saka AS menyang Kenya lan rumangsa yen MyUS mesthi pilihan sing paling apik kanggo ngirim pesenan Amazon sampeyan.

Yen sampeyan ngrencanakake pesenan saka toko e-commerce ing AS sing ora dikirim menyang Kenya, disaranake sampeyan ngliwati proses ndhaptar nganggo MyUS.

Ndhaptar iku gampang, lan sampeyan bakal ngerti sepira regane kanggo ngirim barang Amazon menyang omah sadurunge checkout.

Yen sampeyan duwe masalah karo paket Amazon, hubungi layanan concierge sing ditawakake MyUS.

Langkah #2. Rampungake Pesenan Nggunakake Amazon

Sawise sampeyan wis ngliwati proses registrasi lan nyiyapake alamat Amerika, sampeyan wis siyap kanggo langkah sabanjure, yaiku ngunjungi Amazon lan njupuk kabeh barang apik tenan sing ora bisa dipesen sadurunge.

Nalika sampeyan ngliwati proses checkout, gunakake alamat Amerika sing wis disetel karo MyUS lan paket sampeyan bakal tekan Kenya sadurunge sampeyan ngerti.