Da li Amazon šalje u Gvineju Bisau?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Da li Amazon šalje na Guinea-Bissau? Ako ste pokušali naručiti od Amazona u SAD-u, onda znate da Amazon ne nudi međunarodnu dostavu u sve zemlje svijeta uključujući Gvineju Bisau.

Brojne američke trgovine neće isporučivati ​​u inozemstvo. Ovo može biti frustrirajuće, posebno ako trgovine nude odlične ponude.

Ako ste to nedavno iskusili, nemojte biti frustrirani. Dostupno je jednostavno rješenje koje će vam omogućiti da pošaljete artikle naručene iz bilo koje e-trgovine u Sjedinjenim Državama uključujući Amazon na bilo koju fizičku adresu u Guinea-Bissau.

Kako kupiti od Amazona USA u Gvineji Bisau

Korak #1. Prijavite se sa špediterom

Provjerili ste web stranicu kompanije i sigurni ste da Amazon ili druga e-trgovina u kojoj želite kupiti neće biti isporučena na Guinea-Bissau.

Najbolja opcija za vas je da pošaljete svoj paket na a package forwarder koji će vam poslati artikle koje ste kupili u Sjedinjenim Državama u vaš dom.

Očigledno, plaćate prilično peni za svoje artikle. Želite da budete sigurni da stižu bezbedno i na vreme.

Zato mislimo da treba raditi samo sa špediterom koji ima iskustvo. Naš izbor je MyUS.

Razlog zašto nam se sviđa ova opcija je zato što ne naplaćuju dodatne poreze, imaju niske stope, a njihova usluga je pouzdana.

Radili smo s ovim špediterom već neko vrijeme i isporučili smo više od 1.000 paketa iz SAD-a na Guinea-Bissau i smatramo da je MyUS nesumnjivo najbolja opcija za isporuku vaše 803Amazon narudžbe.

Ako planirate naručiti nešto iz trgovine e-trgovine sa sjedištem u SAD-u koja se ne isporučuje na Guinea-Bissau, preporučujemo da prođete kroz proces registracije s MyUS.

Registracija je laka i znat ćete koliko će koštati slanje vašeg Amazon artikla u vaš dom prije odjave.

Ako imate bilo kakvih problema sa svojim paketom Amazon, razgovarajte sa konsijerž uslugom koju nudi MyUS.

Korak #2. Završite svoju narudžbu koristeći Amazon

Nakon što ste prošli kroz proces registracije i postavili svoju američku adresu, spremni ste za sljedeći korak, a to je posjeta Amazon i preuzimanje svih nevjerovatnih artikala koje prije niste mogli naručiti.

Dok prolazite kroz proces naplate, koristite američku adresu koju ste podesili sa MyUS i vaš paket će biti na putu na Guinea-Bissau prije nego što to shvatite.