Dostavlja li Amazon na Saint Barthelemy?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Dostavlja li Amazon do Saint Barthelemy? Ako ste pokušali naručiti s Amazona u SAD-u, onda znate da Amazon ne nudi međunarodnu dostavu u sve zemlje svijeta, uključujući Saint Barthelemy.

Brojne američke trgovine neće slati u inozemstvo. To može biti frustrirajuće, pogotovo ako trgovine nude sjajne ponude.

Ako ste to nedavno doživjeli, nemojte se frustrirati. Dostupno je jednostavno rješenje koje će vam omogućiti slanje artikala naručenih iz bilo koje e-trgovine u Sjedinjenim Državama, uključujući Amazon, na bilo koju fizičku adresu u Saint Barthelemy.

Kako kupovati od Amazon USA u Saint Barthelemyju

1. korak. Prijavite se kod špeditera

Provjerili ste web-mjesto tvrtke i sigurni ste da Amazon ili druga trgovina e-trgovine u kojoj želite kupovati neće slati na Saint Barthelemy.

Najbolja opcija za vas je da svoj paket pošaljete na a package forwarder koji će vam poslati artikle koje ste kupili u Sjedinjenim Državama kući.

Očito, plaćate prilično novčić za svoje artikle. Želite biti sigurni da stignu sigurno i na vrijeme.

Zato smatramo da biste trebali raditi samo sa špediterom koji ima iskustva. Naš odabir je MyUS.

Razlog zašto nam se sviđa ova opcija je taj što ne naplaćuju dodatne poreze, imaju niske stope i njihova je usluga pouzdana.

Već neko vrijeme surađujemo s ovim špediterom i poslali smo više od 1000 paketa iz SAD-a na Saint Barthelemy i smatramo da je MyUS neupitno najbolja opcija za isporuku vaše Amazon narudžbe.

Ako planirate naručiti nešto iz trgovine e-trgovine sa sjedištem u SAD-u koja ne dostavlja na adresu Saint Barthelemy, preporučujemo da prođete kroz postupak registracije s MyUS.

Prijavljivanje je povjetarac i znat ćete koliko će koštati slanje vašeg Amazon artikla na vaš dom prije naplate.

Ako imate bilo kakvih problema sa svojim Amazon paketom, razgovarajte s concierge službom koju nudi MyUS.

2. korak. Dovršite svoju narudžbu koristeći Amazon

Nakon što ste prošli kroz proces registracije i postavili svoju američku adresu, spremni ste za sljedeći korak, a to je posjet Amazon i preuzimanje svih nevjerojatnih artikala koje prije niste mogli naručiti.

Dok prolazite kroz postupak naplate, upotrijebite američku adresu koju ste postavili s MyUS i vaš će paket biti na putu za Saint Barthelemy prije nego što to shvatite.