Dostavlja li Amazon u Laos?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Isporučuje li se Amazon u Laos? Ako ste pokušali naručiti s Amazona u SAD-u, onda znate da Amazon ne nudi međunarodnu dostavu u sve zemlje svijeta, uključujući Laos.

Brojne američke trgovine neće slati u inozemstvo. To može biti frustrirajuće, pogotovo ako trgovine nude sjajne ponude.

Ako ste to nedavno doživjeli, nemojte se frustrirati. Dostupno je jednostavno rješenje koje će vam omogućiti slanje artikala naručenih iz bilo koje e-trgovine u Sjedinjenim Državama, uključujući Amazon, na bilo koju fizičku adresu u Laosu.

Kako kupovati od Amazon USA u Laosu

1. korak. Prijavite se kod špeditera

Provjerili ste web stranicu tvrtke i sigurni ste da Amazon ili druga trgovina e-trgovine u kojoj želite kupovati neće slati na Laos.

Najbolja opcija za vas je da svoj paket pošaljete na a package forwarder koji će vam poslati artikle koje ste kupili u Sjedinjenim Državama kući.

Očito, plaćate prilično novčić za svoje artikle. Želite biti sigurni da stignu sigurno i na vrijeme.

Zato smatramo da biste trebali raditi samo sa špediterom koji ima iskustva. Naš odabir je MyUS.

Razlog zašto nam se sviđa ova opcija je taj što ne naplaćuju dodatne poreze, imaju niske stope i njihova je usluga pouzdana.

Radili smo s ovim otpremnikom neko vrijeme i poslali smo više od 1000 paketa iz SAD-a na Laos i smatramo da je MyUS neupitno najbolja opcija za isporuku vaše Amazon narudžbe.

Ako planirate naručiti nešto iz trgovine e-trgovine sa sjedištem u SAD-u koja ne isporučuje na Laos, preporučujemo da prođete kroz postupak prijave s MyUS.

Prijavljivanje je povjetarac i znat ćete koliko će koštati slanje vašeg Amazon artikla na vaš dom prije naplate.

Ako imate bilo kakvih problema sa svojim Amazon paketom, razgovarajte s concierge službom koju nudi MyUS.

2. korak. Dovršite svoju narudžbu koristeći Amazon

Nakon što ste prošli kroz proces registracije i postavili svoju američku adresu, spremni ste za sljedeći korak, a to je posjet Amazon i preuzimanje svih nevjerojatnih artikala koje prije niste mogli naručiti.

Dok prolazite kroz proces naplate, upotrijebite američku adresu koju ste postavili s MyUS i vaš će paket biti na putu do Laos prije nego što to shvatite.