Lähettääkö Amazon Kreikkaan?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Toimitetaanko Amazon Kreikkaan? Jos olet yrittänyt tilata Amazonista Yhdysvalloissa, tiedät, että Amazon ei tarjoa kansainvälistä toimitusta kaikkiin maailman maihin, mukaan lukien Kreikka.

Monet amerikkalaiset kaupat eivät toimita kansainvälisesti. Tämä voi olla turhauttavaa, varsinkin jos kaupat tarjoavat loistavia tarjouksia.

Jos olet kokenut tämän äskettäin, älä turhaudu. Saatavilla on helppo ratkaisu, jonka avulla voit lähettää mistä tahansa Yhdysvaltojen verkkokaupasta, mukaan lukien Amazon, tilatut tuotteet mihin tahansa fyysiseen osoitteeseen Kreikassa.

Kuinka ostat Amazon USA:sta Kreikassa

Vaihe #1. Ilmoittaudu huolitsijalle

Tarkistit yrityksen verkkosivuston ja olet varma, että Amazon tai muu verkkokauppa, josta haluat ostaa, ei toimita numeroon Greece.

Paras vaihtoehto sinulle on lähettää paketti numeroon a paketin huolitsija, joka lähettää Yhdysvalloissa ostamasi tuotteet kotiisi.

Ilmeisesti maksat melkoisen pennin tavaroistasi. Haluat varmistaa, että ne saapuvat turvallisesti ja ajoissa.

Siksi mielestämme sinun tulisi työskennellä vain sellaisen kuormatraktorin kanssa, jolla on kokemusta. Valintamme on MyUS.

Syy, miksi pidämme tästä vaihtoehdosta, johtuu siitä, että he eivät veloita ylimääräisiä veroja, niillä on alhaiset verot ja heidän palvelunsa on luotettavaa.

Olemme työskennelleet tämän huolitsijan kanssa jonkin aikaa ja olemme lähettäneet yli 1 000 pakettia Yhdysvalloista numeroon Kreikka ja katsomme, että MyUS on epäilemättä paras vaihtoehto Amazon-tilauksesi toimittamiseen.

Jos aiot tilata jotain yhdysvaltalaisesta verkkokaupasta, jota ei toimiteta numeroon Kreikka, suosittelemme, että käyt rekisteröitymisprosessin läpi numerolla MyUS.

Rekisteröityminen on helppoa, ja tiedät, kuinka paljon Amazon-tuotteesi lähettäminen kotiisi maksaa ennen kassalle maksamista.

Jos sinulla on ongelmia Amazon-paketin kanssa, ota yhteyttä MyUS tarjoamaan concierge-palveluun.

Vaihe 2. Viimeistele tilauksesi Amazonilla

Kun olet käynyt rekisteröintiprosessin läpi ja asettanut amerikkalaisen osoitteesi, olet valmis seuraavaan vaiheeseen, joka on vierailla osoitteessa Amazon ja nappaamassa kaikki upeat tuotteet, joita et voinut tilata aiemmin.

Käytä kassalla amerikkalaista osoitetta, jonka olet määrittänyt numerolla MyUS, ja pakettisi on matkalla numeroon Kreikka ennen kuin huomaatkaan.