Naha Amazon Ngirimkeun ka Turkménistan?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Naha Amazon dikirimkeun ka Turkménistan? Upami anjeun parantos nyobian mesen ti Amazon di AS, anjeun terang yén Amazon henteu nawiskeun pengiriman internasional ka unggal nagara di dunya kalebet Turkménistan.

Sajumlah toko Amérika moal ngilikan sacara internasional. Ieu tiasa frustasi, khususna upami toko nawiskeun tawaran anu saé.

Upami anjeun nembe ngalaman ieu, ulah frustasi. Aya solusi gampang sadia nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngirim barang dipesen ti mana wae toko e-commerce di Amérika Serikat kaasup Amazon ka alamat fisik mana wae di Turkmenistan.

Kumaha mésér ti Amazon AS di Turkménistan

Lengkah #1. Ngadaptar sareng Pangirim Pengiriman

Anjeun pariksa situs wéb perusahaan sareng yakin yén Amazon atanapi toko e-commerce sanés anu anjeun hoyong mésér moal dikirim ka Turkmenistan.

Pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta ngirim pakét anjeun ka a pakét forwarder anu bakal ngirim barang anu anjeun mésér di Amérika Serikat ka bumi anjeun.

Jelas, anjeun mayar hiji Penny geulis pikeun barang anjeun. Anjeun hoyong mastikeun yén aranjeunna sumping aman sareng dina waktosna.

Éta pisan sababna naha urang pikir anjeun ngan kudu digawekeun ku forwarder nu boga pangalaman. Pilihan kami nyaéta MyUS.

Alesan naha urang resep pilihan ieu kusabab aranjeunna henteu ngecas pajeg tambahan, aranjeunna gaduh ongkos anu rendah, sareng jasana tiasa dipercaya.

Kami parantos damel sareng forwarder pengiriman ieu sababaraha waktos sareng parantos ngirimkeun langkung ti 1,000 bungkusan ti AS ka Turkmenistan sareng ngaraos yén MyUS mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngirim pesenan Amazon anjeun.

Upami anjeun ngarencanakeun mesen barang ti toko e-commerce basis AS anu henteu dikirimkeun ka Turkmenistan, kami nyarankeun yén anjeun ngaliwat prosés pendaptaran sareng MyUS.

Ngadaptar nyaéta angin ngahiliwir, sareng anjeun bakal terang sabaraha biaya pikeun ngirim barang Amazon anjeun ka bumi sateuacan kasir.

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng pakét Amazon anjeun, ngobrol sareng jasa concierge anu ditawarkeun ku MyUS.

Lengkah #2. Lengkepan Pesenan Anjeun Nganggo Amazon

Sakali anjeun parantos ngaliwat prosés pandaptaran sareng nyetél alamat Amérika anjeun, anjeun parantos siap pikeun léngkah salajengna, nyaéta ngadatangan Amazon sareng nyandak sadaya barang anu luar biasa anu anjeun henteu tiasa mesen sateuacanna.

Nalika anjeun ngaliwat prosés pamariksaan, paké alamat Amérika anu anjeun parantos nyetél sareng MyUS sareng pakét anjeun bakal dijalankeun ka Turkmenistan sateuacan anjeun terang.