Sender Amazon til Sør-Korea?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Sendes Amazon til Sør-Korea? Hvis du har prøvd å bestille fra Amazon i USA, vet du at Amazon ikke tilbyr internasjonal frakt til alle land i verden, inkludert Sør-Korea.

En rekke amerikanske butikker vil ikke sende internasjonalt. Dette kan være frustrerende, spesielt hvis butikkene tilbyr gode tilbud.

Hvis du har opplevd dette nylig, ikke bli frustrert. Det er en enkel løsning tilgjengelig som lar deg sende varer bestilt fra en hvilken som helst e-handelsbutikk i USA inkludert Amazon til en hvilken som helst fysisk adresse i Sør-Korea.

Hvordan kjøpe fra Amazon USA i Sør-Korea

Trinn #1. Registrer deg med en speditør

Du sjekket selskapets nettside og er sikker på at Amazon eller den andre e-handelsbutikken du ønsker å kjøpe fra ikke vil sendes til Sør-Korea.

Det beste alternativet for deg er å sende pakken til a pakkeformidler som vil sende varene du kjøpte i USA hjem til deg.

Det er klart at du betaler en pen krone for varene dine. Du vil sørge for at de kommer trygt og i tide.

Derfor mener vi at du kun bør jobbe med en speditør som har erfaring. Vårt utvalg er MyUS.

Grunnen til at vi liker dette alternativet er fordi de ikke krever ekstra skatter, de har lave priser og tjenesten deres er pålitelig.

Vi har jobbet med denne speditøren en stund og har sendt mer enn 1000 pakker fra USA til Sør-Korea og føler at MyUS utvilsomt er det beste alternativet for å levere din Amazon-bestilling.

Hvis du planlegger å bestille noe fra en USA-basert e-handelsbutikk som ikke sender til Sør-Korea, anbefaler vi at du går gjennom registreringsprosessen med MyUS.

Det er enkelt å registrere seg, og du vil vite hvor mye det kommer til å koste å sende Amazon-varen din hjem til deg før kassen.

Hvis du har problemer med Amazon-pakken din, snakk med concierge-tjenesten som tilbys av MyUS.

Trinn #2. Fullfør bestillingen din med Amazon

Når du har gått gjennom registreringsprosessen og har satt opp din amerikanske adresse, er du klar for neste trinn, som er å besøke Amazon og hente alle de fantastiske varene du ikke kunne bestille før.

Når du går gjennom betalingsprosessen, bruk den amerikanske adressen du har satt opp med MyUS og pakken din vil være på vei til Sør-Korea før du vet ordet av det.