Sender Amazon til South Georgia og South Sandwich Islands?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Sender Amazon til South Georgia og South Sandwich Islands? Hvis du har forsøgt at bestille fra Amazon i USA, ved du, at Amazon ikke tilbyder international forsendelse til alle lande i verden, inklusive South Georgia og South Sandwich Islands.

En række amerikanske butikker sender ikke internationalt. Dette kan være frustrerende, især hvis butikkerne tilbyder gode tilbud.

Hvis du har oplevet dette for nylig, skal du ikke blive frustreret. Der er en nem løsning tilgængelig, der giver dig mulighed for at sende varer bestilt fra enhver e-handelsbutik i USA, inklusive Amazon, til enhver fysisk adresse i South Georgia og South Sandwich Islands.

Sådan køber du fra Amazon USA i South Georgia og South Sandwich Islands

Trin #1. Tilmeld dig hos en speditør

Du tjekkede virksomhedens hjemmeside og er sikker på, at Amazon eller den anden e-handelsbutik, du vil købe fra, ikke sendes til South Georgia og South Sandwich Islands.

Den bedste mulighed for dig er at sende din pakke til a pakke forwarder, der sender de varer, du har købt i USA, til dit hjem.

Det er klart, at du betaler en pæn krone for dine varer. Du vil gerne sikre dig, at de ankommer sikkert og rettidigt.

Derfor synes vi, at du kun skal arbejde med en speditør, der har erfaring. Vores valg er MyUS.

Grunden til, at vi kan lide denne mulighed, er, fordi de ikke opkræver yderligere skatter, de har lave priser, og deres service er pålidelig.

Vi har arbejdet med denne speditør i nogen tid og har afsendt mere end 1.000 pakker fra USA til South Georgia og South Sandwich Islands og føler, at MyUS utvivlsomt er den bedste mulighed for at levere din Amazon ordre.

Hvis du planlægger at bestille noget fra en amerikansk-baseret e-handelsbutik, der ikke sender til South Georgia og South Sandwich Islands, anbefaler vi, at du gennemgår tilmeldingsprocessen med MyUS.

Det er nemt at tilmelde sig, og du vil vide, hvor meget det kommer til at koste at sende din Amazon-vare til dit hjem inden kassen.

Hvis du har problemer med din Amazon-pakke, så tal med concierge-tjenesten, der tilbydes af MyUS.

Trin #2. Gennemfør din ordre ved hjælp af Amazon

Når du har gennemgået registreringsprocessen og har oprettet din amerikanske adresse, er du klar til næste trin, som er at besøge Amazon og få fat i alle de fantastiske varer, du ikke kunne bestille før.

Når du går gennem checkout-processen, skal du bruge den amerikanske adresse, du har oprettet med MyUS, og din pakke vil være på vej til South Georgia og South Sandwich Islands, før du ved af det.