Sender Amazon til Svalbard og Jan Mayen?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Sender Amazon til Svalbard og Jan Mayen? Hvis du har prøvet at bestille fra Amazon i USA, ved du, at Amazon ikke tilbyder international forsendelse til alle lande i verden, inklusive Svalbard og Jan Mayen.

En række amerikanske butikker sender ikke internationalt. Dette kan være frustrerende, især hvis butikkerne tilbyder gode tilbud.

Hvis du har oplevet dette for nylig, skal du ikke blive frustreret. Der er en nem løsning tilgængelig, der giver dig mulighed for at sende varer bestilt fra enhver e-handelsbutik i USA inklusive Amazon til enhver fysisk adresse i Svalbard og Jan Mayen.

Sådan køber du fra Amazon USA på Svalbard og Jan Mayen

Trin #1. Tilmeld dig hos en speditør

Du tjekkede virksomhedens hjemmeside og er sikker på, at Amazon eller den anden e-handelsbutik, du vil købe fra, ikke vil sende til Svalbard og Jan Mayen.

Den bedste mulighed for dig er at sende din pakke til a pakke forwarder, der sender de varer, du har købt i USA, til dit hjem.

Det er klart, at du betaler en pæn krone for dine varer. Du vil gerne sikre dig, at de ankommer sikkert og rettidigt.

Derfor synes vi, at du kun skal arbejde med en speditør, der har erfaring. Vores valg er MyUS.

Grunden til, at vi kan lide denne mulighed, er, fordi de ikke opkræver yderligere skatter, de har lave priser, og deres service er pålidelig.

Vi har arbejdet med denne speditør i nogen tid og har afsendt mere end 1.000 pakker fra USA til Svalbard og Jan Mayen og føler, at MyUS uden tvivl er den bedste mulighed for at levere din 736787Amazon90-ordre.

Hvis du planlægger at bestille noget fra en USA-baseret e-handelsbutik, der ikke sender til Svalbard og Jan Mayen, anbefaler vi, at du gennemgår tilmeldingsprocessen med MyUS.

Det er nemt at tilmelde sig, og du vil vide, hvor meget det kommer til at koste at sende din Amazon-vare til dit hjem inden kassen.

Hvis du har problemer med din Amazon-pakke, så tal med concierge-tjenesten, der tilbydes af MyUS.

Trin #2. Gennemfør din ordre ved hjælp af Amazon

Når du har gennemgået registreringsprocessen og har oprettet din amerikanske adresse, er du klar til næste trin, som er at besøge Amazon og få fat i alle de fantastiske varer, du ikke kunne bestille før.

Når du går gennem checkout-processen, skal du bruge den amerikanske adresse, du har oprettet med MyUS, og din pakke vil være på vej til Svalbard og Jan Mayen, før du ved af det.