Skickar Amazon till Elfenbenskusten?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Skickas Amazon till Elfenbenskusten? Om du har försökt beställa från Amazon i USA vet du att Amazon inte erbjuder internationell frakt till alla länder i världen inklusive Elfenbenskusten.

Ett antal amerikanska butiker skickar inte internationellt. Detta kan vara frustrerande, särskilt om butikerna erbjuder bra erbjudanden.

Om du har upplevt detta nyligen, bli inte frustrerad. Det finns en enkel lösning tillgänglig som gör att du kan skicka varor beställda från vilken e-handelsbutik som helst i USA inklusive Amazon till vilken fysisk adress som helst i Elfenbenskusten.

Hur man köper från Amazon USA i Elfenbenskusten

Steg #1. Registrera dig hos en speditör

Du kollade på företagets hemsida och är säker på att Amazon eller den andra e-handelsbutiken du vill handla från inte kommer att skickas till Elfenbenskusten.

Det bästa alternativet för dig är att skicka ditt paket till a paketsändare som skickar varorna du köpt i USA till ditt hem.

Uppenbarligen betalar du en fin slant för dina föremål. Du vill försäkra dig om att de kommer fram säkert och i rätt tid.

Därför tycker vi att du bara ska arbeta med en skotare som har erfarenhet. Vårt val är MyUS.

Anledningen till att vi gillar det här alternativet är för att de inte tar ut extra skatter, de har låga priser och deras service är pålitlig.

Vi har arbetat med denna speditör under en tid och har skickat mer än 1 000 paket från USA till Elfenbenskusten och känner att MyUS utan tvekan är det bästa alternativet för att leverera din Amazon-beställning.

Om du planerar att beställa något från en USA-baserad e-handelsbutik som inte skickar till Elfenbenskusten, rekommenderar vi att du går igenom registreringsprocessen med MyUS.

Att registrera sig är enkelt, och du kommer att veta hur mycket det kommer att kosta att skicka din Amazon-vara till ditt hem innan kassan.

Om du har några problem med ditt Amazon-paket, prata med conciergetjänsten som erbjuds av MyUS.

Steg #2. Slutför din beställning med Amazon

När du har gått igenom registreringsprocessen och har ställt in din amerikanska adress är du redo för nästa steg, som är att besöka Amazon och ta tag i alla fantastiska varor du inte kunde beställa tidigare.

När du går igenom kassan, använd den amerikanska adressen du har ställt in med MyUS och ditt paket kommer att vara på väg till Elfenbenskusten innan du vet ordet av.