Szállít az Amazon Saint Luciába?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“A Amazon címet szállítják a Saint Lucia címre? Ha az Egyesült Államokban próbált meg rendelni az Amazontól, akkor tudja, hogy az Amazon nem kínál nemzetközi szállítást a világ minden országába, beleértve Saint Luciát is.

Számos amerikai üzlet nem szállít nemzetközileg. Ez frusztráló lehet, különösen, ha az üzletek nagyszerű ajánlatokat kínálnak.

Ha mostanában ezt tapasztalta, ne keseredjen el. Elérhető egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy bármely egyesült államokbeli e-kereskedelmi üzletből, beleértve a Amazon számot, megrendelt termékeket a Szent Lucia bármely fizikai címére szállítsa.

Hogyan vásárolhat az Amazon USA-tól Saint Lucia-ban

1. lépés. Jelentkezzen Szállítmányozó

nál
Megnézte a cég webhelyét, és biztos abban, hogy a Amazon vagy a másik e-kereskedelmi üzlet, ahol vásárolni szeretne, nem kerül kiszállításra a Saint Lucia címre.

A legjobb megoldás az Ön számára, ha a a csomagküldő címre küldi el csomagját, amely az Egyesült Államokban vásárolt tételeket az Ön otthonába küldi.

Nyilvánvalóan elég fillért fizet a tételeiért. Győződjön meg arról, hogy biztonságosan és időben megérkeznek.

Ezért úgy gondoljuk, hogy csak tapasztalattal rendelkező szállítmányozóval dolgozzon. Választásunk a MyUS.

Azért szeretjük ezt a lehetőséget, mert nem számítanak fel többletadót, alacsonyak a kulcsok, és megbízható a szolgáltatásuk.

Egy ideje dolgozunk ezzel a szállítmányozóval, és több mint 1000 csomagot szállítottunk az Egyesült Államokból a Saint Lucia számra, és úgy gondoljuk, hogy a MyUS kétségtelenül a legjobb megoldás a Amazon rendelés kézbesítésére.

Ha azt tervezi, hogy egy egyesült államokbeli e-kereskedelmi üzletből rendel valamit, amelyet nem a Saint Lucia címre szállít ki, javasoljuk, hogy a MyUS számmal regisztráljon.

A regisztráció gyerekjáték, és a fizetés előtt tudni fogja, mennyibe fog kerülni a Amazon termék házhoz szállítása.

Ha bármilyen problémája van a Amazon csomaggal, forduljon a MyUS portaszolgálathoz.

2. lépés. Végezze el rendelését az Amazon

használatával
Miután elvégezte a regisztrációs folyamatot, és beállította amerikai címét, készen áll a következő lépésre, amely felkeresi a Amazon telefonszámot, és megragadja azokat a csodálatos termékeket, amelyeket korábban nem tudott megrendelni.

A fizetési folyamat során használja a MyUS számmal beállított amerikai címet, és csomagja útban lesz a Saint Lucia címre, mielőtt észrevenné.