Verzendt Amazon naar Alandeilanden?

"This post contains affiliate links, which means that if you click on them and make a purchase, I may receive a small fee at no extra cost to you."

boxes delivered outside the house door“Wordt Amazon verzonden naar Aland-eilanden? Als je hebt geprobeerd om bij Amazon in de VS te bestellen, weet je dat Amazon geen internationale verzending aanbiedt naar elk land ter wereld, inclusief de Aland-eilanden.

Een aantal Amerikaanse winkels zal niet internationaal verzenden. Dit kan frustrerend zijn, vooral als de winkels geweldige aanbiedingen aanbieden.

Als je dit onlangs hebt meegemaakt, raak dan niet gefrustreerd. Er is een eenvoudige oplossing beschikbaar waarmee u artikelen die zijn besteld bij elke e-commerce winkel in de Verenigde Staten, waaronder Amazon, kunt verzenden naar elk fysiek adres in Aland Islands.

Hoe te kopen bij Amazon USA in Aland Islands

Stap #1. Aanmelden bij een expediteur

U hebt de website van het bedrijf gecontroleerd en bent er zeker van dat Amazon of de andere e-commerce winkel waar u iets wilt kopen, niet wordt verzonden naar Aland Islands.

De beste optie voor u is om uw pakket te verzenden naar a pakketexpediteur die de artikelen die u in de Verenigde Staten hebt gekocht naar uw huis stuurt.

Het is duidelijk dat u een aardige cent betaalt voor uw items. Je wilt er zeker van zijn dat ze veilig en op tijd aankomen.

Daarom vinden wij dat u alleen moet werken met een expediteur die ervaring heeft. Onze keuze is MyUS.

De reden waarom we deze optie leuk vinden, is omdat ze geen extra belastingen in rekening brengen, ze lage tarieven hebben en hun service betrouwbaar is.

We werken al geruime tijd samen met deze expediteur en hebben meer dan 1.000 pakketten verzonden vanuit de VS naar Aland Islands en zijn van mening dat MyUS zonder twijfel de beste optie is om uw Amazon-bestelling te bezorgen.

Als u van plan bent iets te bestellen bij een in de VS gevestigde e-commerce winkel die niet naar Aland Islands wordt verzonden, raden we u aan het aanmeldingsproces te doorlopen met MyUS.

Aanmelden is een fluitje van een cent en u weet hoeveel het gaat kosten om uw Amazon-item naar uw huis te verzenden voordat u afrekent.

Als je problemen hebt met je Amazon-pakket, neem dan contact op met de conciërgeservice van MyUS.

Stap #2. Voltooi uw bestelling met Amazon

Zodra je het registratieproces hebt doorlopen en je Amerikaanse adres hebt ingesteld, ben je klaar voor de volgende stap, namelijk Amazon bezoeken en alle geweldige items pakken die je eerder niet kon bestellen.

Terwijl je door het afrekenproces gaat, gebruik je het Amerikaanse adres dat je hebt ingesteld met MyUS en je pakket is onderweg naar Aland Islands voordat je het weet.